Tack till konstrundans alla besökare!

konstar-hans-olsson-tack-konstrundans-besokare

Tack till er alla!

Jag tackar härmed alla besökare som besökte mig och de andra deltagande konstnärerna, utan er så existerade det ingen konstrunda. En hel del nya bekantskaper och ansikten varvat med välkända som besökt mig tidigare år skapade en trevlig atmosfär… och som vanligt så hade vi vädrets makter med oss även detta år för turligt nog så brukar det vara fint under påskhelgens konstrundadagar.

Nya konstverk och ateljébilder

Har fotograferat en hel del i min ateljé, både tavlor liksom lokalen i sig själv. Kommer under veckan att uppdatera hemsidorna, det är lite redigering att göra så bilderna blir webbanpassade storleksmässigt. Kommer ladda upp en hel del nya bilder på min utställningslokal och lite nya tavlor i galleriet.
På min andra sida konstutställning.se kommer jag lägga upp några tavlor till salu vilket är något jag inte gjort på nätet tidigare så det blir spännande att testa.

Utterbyns kulturvandringsled

Vi i Utterbyn har en väldigt vacker kulturvandringsled som har två olika långa sträckningar. Den längre av dem går förbi min ateljé så jag kommer skriva mer om den under veckan och även addera bilder. Men mer om detta till veckan som sagt.

Så titta gärna in på min sida snart igen, då har du en hel del nytt material att beskåda.

 

Publicerad i Nyheter Taggar: , , , , , ,

Gilla på Facebook!